Przykładając ogromną wagę do procesu wędzenia ryb, który jest głęboko zakorzeniony w kulturze polskiej, stworzyliśmy kulinarną perełką o wyjątkowych walorach smakowych. Mięso łososia poddawane jest kunsztownemu procesowi wędzenia dymem bukowo-olchowym, który delikatnie i swobodnie otula rybę sprawiając tym samym, że dosłownie rozpływa się w ustach.
Wysoką jakość oraz doskonały smak naszych produktów zawdzięczamy procesowi wędzenia, który swoje niepodważalne fundamenty opiera na sprawdzonej technologii. Żyjąc w zgodzie z naturą oraz dbając o zdrowie naszych konsumentów stawiamy na naturalne metody dymienia, dlatego podczas wędzenia ryb używamy tylko surowca z drzew liściastych.
W związku z zamiłowaniem do polskich zwyczajów, oferowany przez nas produkt wyróżnia się niesłychanie wysublimowanym, soczystym i apetycznym mięsem oraz subtelnym zapachem świeżo wędzonej ryby. Lekko wyczuwalny aromat dymu sprawia, że połączenie delikatnej tekstury mięsa, soczystej barwy oraz wysublimowanego smaku łososia przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym znawcom dobrego smaku.