Dlaczego NaTurek Nasz Camembert ma tak pyszny, mleczny smak i delikatnie rozpływa się w ustach?
Bo robimy go dla Was z pełnowartościowego mleka w 100% pochodzącego z rodzinnych gospodarstw, w których wszyscy członkowie rodziny z dbałością i troską czuwają nad doskonałą jakością mleka.
Zapach rosy, poranne mgły leniwie unoszące się nad łąkami odsłaniają pierwsze promienie słońca na rześkim pastwisku. Rozpoczyna się dzień w rodzinnym gospodarstwie, gdzie troska o zwierzęta jest codziennością. To stąd pochodzi nasze pełnowartościowe mleko a z niego Nasz Camembert z grzybami - delikatny, rozpływający się w ustach ser z białą, miękką skórką z porostem białej pleśni.
Jest doskonały do kanapek, sałatek, jako przekąska, na deskę serów lub przyrządzany na ciepło, w panierce.
Czy próbowałeś już sera Nasz Camembert z leśnymi grzybami?