Co dobrego w mleku Robico?
- Mikrofiltracja gwarancją świeżości i naturalnego smaku
- Pasteryzacja w temperaturze (72-74C)
- Lekkie i bezpieczna opakowanie z wygodnym uchwytem
- Doskonałe do picia na zimno i do potraw na ciepło
- Więcej o mleku Robico dowiesz się na robico.com.pl
Mleko Robico - nowe w rodzinie!
Mleko Robico to mleko świeże otrzymywane w wyniku unikalnej metody mikrofiltracji.
Mleko Robico to mleko świeże, mikrofiltrowane, pasteryzowane w temperaturze 72-74C.
Transparentna butelka z tworzywa HDPE posiada poręczny uchwyt.
Mleko Robico zapakowane jest w lekkie i bezpieczne opakowanie z wygodnym uchwytem w postaci rączki.
Doskonale sprawdza się do przyrządzania caf latte, naleśników, wypieków oraz płatków śniadaniowych.
Dostępne w butelkach o pojemności 1 L w 2 rodzajach: 2% i 3,2% tł.