Przykłady promocyjnych cen z przeszłości
Sos Develey - 250 ml. Tatarski, czosnkowy, 1000 wysp.
4,79zł
Członek polskiego rządu - lider partii nacjonalistycznej, spędzający z rodziną wakacje na Wyspach Kanaryjskich - otrzymuje intratną propozycję współpracy od hiszpańskiej fundacji, działającej w tajemnicy na zlecenie rosyjskiego wywiadu. Dwoje oficerów Agencji Wywiadu wyrusza na Fuerteventurę, aby obserwować polityka, a tropem Polaków podąża doświadczony zabójca ...
49,99zł
Ser Mahón - Tradycyjny, niepasteryzowany ser ze śródzlemnomorsklej wyspy Minorka o maślanym, lekko słonym smaku 1 orzechowym aromacie.
11,99zł
Cukier trzcinowy skarb Mauritiusa... Cukier trzcinowy typu Demerara - pochodzi ze słonecznej wyspy Mauritius położonej na Oceanie Indyjskim. Sekretem jego wspaniałego smaku i bogatego aromatu jest trzcina cukrowa, która rośnie na niezwykle żyznych wulkanicznych popiołach tej wyspy. Cukier trzcinowy typu Demerara charakteryzuje się jasnobrązowymi, chrupkimi, lekko wilgotnymi kryształkami o delikatnym, wyrafinowanym smaku. Polecamy... Ciemny cukier trzcinowy jest podstawą wielu receptur, w których wykorzystuje się jego bogaty aromat w kombinacji z zapachem wanilii, cynamonu i orientalnych przypraw. Warto dodać odrobinę cukru trzcinowego do różnych wykwintnych sosów, ciast i deserów. Duże połyskujące kryształy nadają się idealnie jako składnik ciastek, puszystych biszkoptów, lodów, konfitur i likierów. Cukier trzcinowy stosuje się również do takich specjałów jak: pieczona szynka w glazurze z ciemnego cukru czy duszony łosoś w polewie z burbona z cukrem trzcinowym.
3,79zł
Cukier trzcinowy skarb Mauritiusa... Cukier trzcinowy typu Demerara - pochodzi ze słonecznej wyspy Mauritius położonej na Oceanie Indyjskim. Sekretem jego wspaniałego smaku i bogatego aromatu jest trzcina cukrowa, która rośnie na niezwykle żyznych wulkanicznych popiołach tej wyspy. Cukier trzcinowy typu Demerara ekstra fine (drobny) charakteryzuje się złotobrązowymi, drobnymi kryształkami o delikatnym, wyrafinowanym smaku. Ciemny cukier trzcinowy jest podstawą wielu receptur, w których wykorzystuje się jego bogaty aromat w kombinacji z zapachem wanilii, cynamonu i orientalnych przypraw. Nadaje charakterystyczny karmelowy smak i brązowy kolor różnego rodzaju ciastom i ciasteczkom. Cukier trzcinowy Sante jest świetnym dodatkiem do lodów, konfitur i likierów. Stosowany jest również jako przyprawa wzmacniająca smak oraz zapach wielu potraw. Przygodę z cukrem trzcinowym Sante warto zacząć od... kawy lub herbaty. Krok drugi - domowe wypieki. Warto go użyć zarówno do dekoracji, jak i podkreślenia barwy oraz smaku ciasta. Sprawdza się także w potrawach słodko-kwaśnych oraz różnego rodzaju sosach.
3,99zł
Zebrane w jednym tomie dwie kultowe książki Marii Czubaszek: ,,Na wyspach Hu- la-Gula" oraz Dziewczyny na ścianę i na życie"!
22,99zł
Pirat na cytrusowej wyspie! Odkryj smak kubańskiej przygody z orzeźwiającą cytrynowo-limonkową nutą karaibskiej imprezy, która poniesie całą załogę.
4,99zł
Cukier trzcinowy skarb Mauritiusa... Cukier trzcinowy typu Demerara - pochodzi ze słonecznej wyspy Mauritius położonej na Oceanie Indyjskim. Sekretem jego wspaniałego smaku i bogatego aromatu jest trzcina cukrowa, która rośnie na niezwykle żyznych wulkanicznych popiołach tej wyspy. Cukier trzcinowy typu Demerara charakteryzuje się jasnobrązowymi, chrupkimi, lekko wilgotnymi kryształkami o delikatnym, wyrafinowanym smaku. Polecamy... Ciemny cukier trzcinowy jest podstawą wielu receptur, w których wykorzystuje się jego bogaty aromat w kombinacji z zapachem wanilii, cynamonu i orientalnych przypraw. Warto dodać odrobinę cukru trzcinowego do różnych wykwintnych sosów, ciast i deserów. Duże połyskujące kryształy nadają się idealnie jako składnik ciastek, puszystych biszkoptów, lodów, konfitur i likierów. Cukier trzcinowy stosuje się również do takich specjałów jak: pieczona szynka w glazurze z ciemnego cukru czy duszony łosoś w polewie z burbona z cukrem trzcinowym.
4,99zł
Cukier trzcinowy skarb Mauritiusa... Cukier trzcinowy typu Demerara - pochodzi ze słonecznej wyspy Mauritius położonej na Oceanie Indyjskim. Sekretem jego wspaniałego smaku i bogatego aromatu jest trzcina cukrowa, która rośnie na niezwykle żyznych wulkanicznych popiołach tej wyspy. Cukier trzcinowy typu Demerara charakteryzuje się jasnobrązowymi, chrupkimi, lekko wilgotnymi kryształkami o delikatnym, wyrafinowanym smaku. Polecamy... Ciemny cukier trzcinowy jest podstawą wielu receptur, w których wykorzystuje się jego bogaty aromat w kombinacji z zapachem wanilii, cynamonu i orientalnych przypraw. Warto dodać odrobinę cukru trzcinowego do różnych wykwintnych sosów, ciast i deserów. Duże połyskujące kryształy nadają się idealnie jako składnik ciastek, puszystych biszkoptów, lodów, konfitur i likierów. Cukier trzcinowy stosuje się również do takich specjałów jak: pieczona szynka w glazurze z ciemnego cukru czy duszony łosoś w polewie z burbona z cukrem trzcinowym.
3,99zł